

## FRANCHISE ASIA PHILIPPINES 2025 INTERNATIONAL CONFERENCE April 24, 2025, THURSDAY \* 8:30AM-5:00PM FUNCTION ROOM 5, SMX Convention Center, Manila

(Programme as of February 28, 2025)

TIME	ACTIVITY (Programme as of Februa	
7:30AM- 8:30AM	CONFERENCE REGISTRATION AM NETWORKING SNACKS PART I: FORMAL OPENING CEREMONIES + AM PLENARY SESSIONS	
8:30AM- 8:45AM (15mins)	Conference Opening Ceremonies Announcements	
8:45AM- 8:55AM (10mins)	Invocation National Anthem	
8:55AM- 9:10AM (15mins)	PFA President's Message	Mr. Joseph Tanbuntiong President, PFA Chief Executive Officer (CEO)- JFC Philippines & Jollibee Global Head Jollibee Foods Corporation
9:10AM- 9:30AM (20mins)	Franchise Asia Philippines 2025 Chair Message Conference Themesetter	Mr. Steve Benitez Franchise Asia Philippines 2025 Overall Chair Chairman and CEO, Bo's Coffee
9:30AM- 10:00AM (30 mins)	Keynote Address: Philippine Economic Outlook: Prospects and Forecasts	HON. DOMINI VELASQUEZ Undersecretary, Office of the Chief Economist Department of Finance (CONFIRMED)
10:00AM- 11:00AM (60 mins)	Session 1: Franchising Outlook – Insights, Opportunities, and the Road Ahead (A Panel of Industry Experts)	Resource Speaker: Dr. Ben Litalien, CFE Founder & Principal, Franchise Well Consulting
	<ul> <li>Expert Insights on Emerging Growth Opportunities, and Prospects within the World of Franchising</li> <li>Exploring the Key Trends Shaping the Future of Franchising</li> </ul>	Director, Franchise Management Certificate Program, Georgetown University, USA (CONFIRMED)

	<ul> <li>Strategies for Building Resilience and Achieving Long-Term Growth for Franchise Businesses</li> <li>Expanding Horizons: Tapping into Growth Potential Locally and Internationally</li> </ul>	Reactor-Panelists: Mr. Chayapatra Thongcharoen (Pong) Chief Executive Officer Potato Corner Thailand & Malaysia Khao-So-I the Khaosoi Noodle Bar Rocks PC Co., Ltd. (CONFIRMED)  Ms. Kay Lee International General Manager Max's Group, Inc (CONFIRMED)  Ms. Jackie Dela Cruz General Manager Famous Belgian Waffles (CONFIRMED)
11:00AM- 12:00NN (60 mins)	<ul> <li>Session 2: Consumer Outlook:         Understanding Your Future Consumer (A Panel of Industry Experts)     </li> <li>Key Insights into Emerging Consumer Trends in the Philippines and ASEAN Markets</li> <li>How Shifting Consumer Behaviors Are Impacting the Food, Retail, and Service Sectors</li> <li>Strategies for Staying Relevant and Engaged with Evolving Consumer Demands</li> <li>Anticipating the Needs of Tomorrow's Consumers: Gen Z and Gen Alpha</li> </ul>	Resource Speakers: Dr. Dae Lee Founder The Fourth Wall (CONFIRMED)  Mr. Joaquin San Agustin Executive Vice President for Marketing SM Supermalls (CONFIRMED)
12:00NN- 1:00PM (60-min)	NETWORKING LUNCH CONFERENCE ANNOUNCEMENTS  CFE GRADUATION CEREMONY  Part I: CFE Graduates  Part II: CFE Enrollees  PART II: PM PLENARY SESSIONS	
5:00PM		
1:00PM- 1:15PM (15 mins)	Session 3: Speaker Presentation (TBA)	
1:15PM- 2:15PM (60 mins)	<ul> <li>Session 4: Winning In Omnichannel         (A Panel of Industry Experts)</li> <li>Unlock the Power of Omnichannel: Real-World Insights, Growth Opportunities, and Proven Strategies for Driving Business Success</li> </ul>	Resource Speaker: Mr. Anindya Mukherjee Senior Expert McKinsey and Company (CONFIRMED)  Reactor-Panelists:

2:15PM- 3:15PM (60 mins)	<ul> <li>Maximizing Brand Growth, Sales, and Awareness Through Multi-Channel Approaches</li> <li>Actionable Tips for Promoting Your Brand Across Diverse Channels: Dine-In, Delivery, Takeout, Online, and Brick-and-Mortar</li> <li>Mastering the Art of Winning Across Every Channel You Enter</li> <li>Ensuring Brand Consistency Across All Touchpoints, Online and Offline</li> <li>Session 5: Brand Growth Strategies (A Panel of Industry Experts)</li> <li>Exploring Winning Strategies for Driving Brand Growth and Maintaining Relevance in a Rapidly Evolving Market</li> <li>Targeting the Next Generation: Gen Z and Gen Alpha – Understanding the purpose-driven consumer.</li> <li>Leveraging the Power of Social Media for Brand and Business Growth.</li> <li>Crafting an Effective Expansion Strategy: Navigating market entry and operations – Should your brand adopt a standardized or localized approach to succeed in diverse markets?</li> </ul>	Mr. Bryan Liu  VP Sales and Marketing Golden ABC, Inc/ Penshoppe (CONFIRMED)  Mr. Venon Tian COO Zus Coffee (CONFIRMED)  Robinsons Retail Holdings, Inc. (Invited)  Resource Speaker: Mr. Josiah Go Chairman and Chief Innovation Strategist, Mansmith and Fielders, Inc. (CONFIRMED)  Reactor-Panelists: Mr. Paul Andrew Birkett Chief Operating Officer Ayala Malls (CONFIRMED)  Ms. Katrina "Kate" Yu Chief Marketing Officer- Phils Jollibee Foods Corporation (CONFIRMED)  Mr. Ron Gabriel Gabunada Partner, LOUDERPH An entrepreneur, author, and marketing professional.
3:15PM- 3:20PM	Conference Announcements Transition from Plenary Sessions to Business Solution Roundtables	
3:20PM- 4:55PM	PART III: BUSINESS SOLUTION ROUNDTABLES (2 Rounds)	
	Roundtable 1: 3:20PM-4:05PM (45 mins)	
	Break: 4:05PM-4:10PM (5 mins)	
	Roundtable 2: 4:10PM-4:55PM (45 mins)	
4:55PM- 5:00PM	CLOSING CEREMONIES END OF THE CONFERENCE	