FRANCHISE ASIA PHILIPPINES 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE PROGRAM

March 27-28, 2019 | Function Rooms 1 and 2 * SMX Convention Center Manila
(Programme as of January 4, 2019)
MARCH 17 (WEDNESDAY): DAY 1 Business Roundtables & Plenary Session
8:30 AM - 5:30 PM * Function Rooms 1 & 2
Time Sessions Invited Speakers
7:30am-8:30am Conference Registration/AM Networking Snack
8:30am-9:00am PART I: Conference Opening Ceremonies and
Introduction to Business Solution Roundtables
9:00am-11:10am START OF THE BUSINESS SOLUTION ROUNDTABLES
9:00am-10:00am: Business Solution Roundtables Session I
10:00am-10:10am:Break
10:10am-11:10am Business Solution Roundtables Session II
11:15am-12:15pm PART II: FAPHL 2019 Formal Opening Ceremonies
11:15am-11:40am
(25 mins)
Invocation
National Anthem
Welcome Remarks
Mr. RICHARD V. SANZ, CFE
President, Philippine Franchise Association
Founder and CEO, The FoodAsia Group
Franchise Asia Philippines 2019 Overall Chair Message Ms. SHERILL QUINTANA, CFE
Overall Chair, FAPHL 2019
PFA Director for MSME/Homegrown
President & CEO, Oryspa
Conference Opening Ceremonies Ms. DEBBIE UY-RODOLFO
Conference Chair, FAPHL 2019
PFA Regional Director for Mindanao
AVP, Phoenix Petroleum
11:40am - 12:10pm Keynote Address Hon. BERNADETTE ROMULO-PUYAT
Secretary
DEPARTMENT OF TOURISM (Confirmed)
12:15pm - 1:15pm Networking Lunch
12:15pm - 12:45pm
(30 mins)
CFE Graduation Ceremonies
  • Part I: CFE Graduation for Graduates
  • Part II: CFE Graduation for Enrollees
12:45pm - 1:15pm The NextGen in Franchising Session
  • Part I: The NextGen Final Pitch
  • Part II: The NextGen Awarding Ceremonies
1:15pm - 5:30pm Part III: Plenary Super Sessions
1:15pm - 2:00pm
(45 mins)
Session 1: Future Trends and Innovations in Retail Mr. ALEXANDRE DUTERRAGE
General Manager
KANTAR WORLDPANEL PH (Confirmed)
2:00pm - 3:00pm
(1 hour)
Session 2: The Great Debate:
To Mall or Not To Mall: Which is Better for my Business
(A Panel of Experts)
MODERATOR:
MR. DAVID CELDRAN
Senior News Anchor and Reporter
ANC (The ABS-CBN News Channel) (Confirmed)
TO MALL position: Mr. STEVEN TAN
COO
SM Supermalls (Confirmed)

Mr. JOSE MAGSAYSAY JR.
CEO
POTATO CORNER (Confirmed)
NOT TO MALL position: Mr. CHRISTOPHE VICIC
Country Head, Philippines
JONES LANG LASALLE, INC. (Confirmed)

Mr. VICTOR PATERNO
President
PHILIPPINE SEVEN CORPORATION (7-Eleven)
(Invited)

3:00pm - 3:15pm
(15 mins)
Networking PM Break
3:15pm - 4:15pm
(1 hour)
Session 3: Entrepreneurship Forum:
Lights, Camera, Business: A Journey of Celebrity Entrepreneurs (A Panel of Experts)

Resource Panelists:
Ms. RISSA MANANQUIL-TRILLO
Co-Founder and Chief Brand Officer
HAPPY SKIN (Confirmed)

Mr. ENCHONG DEE
Franchisee
PERI-PERI CHARCOAL CHICKEN & SAUCE BAR (Confirmed)

Ms. BEA SORIANO DEE
Operations Director
SUNNIES STUDIOS and SUNNIES FACE (Confirmed)
4:15pm - 5:15pm
(1 hour)
Session 4: Family Business Forum:
Building a Legacy, Engaging the Next Generation

MODERATOR:
Ms. QUEENA LEE CHUA
Family Business Consultant
Faculty, Ateneo de Manila University
Author of Successful Family Businesses/ Dynamics of Filipino Business Families
(Invited)
Panel of Experts:
Mr. BOBBY CLAUDIO
Chairman and CEO
Mr. TOBY CLAUDIO
President
TOBY'S SPORTS (Quorum International Inc.)
(Confirmed)

Mr. JOSIAH GO
Chairman
Mr. CALEL GOSINGTIAN
Executive Director
WATERS PHILIPPINES (Confirmed)
5:15pm - 5:30pm Day 1 Conference Wrap Up
Overview of Day 2 Conference
Closing Remarks

news and Updates