Welcome to Franchise Asia Philippines
Virtual Conference 2020

Learn from the curated plenary and track sessions presented in various exciting modalities for a truly rewarding and engaging learning experience.

Learning Sessions

AM SESSIONS

Plenary Sessions and Closing Ceremonies

Opening Ceremonies

9:30AM – 9:45AM
(15 mins)

Highlights of Franchise Asia Virtual Conference 2020

Introduction to Keynote Speaker

Dr. Alan Escalona,CFE
Chair- Council of Past Presidents | Director for Education, Philippine Franchise Association

Keynote Message

9:45AM – 10:00AM
(15 mins)

Hon. Bernadette Romulo-Puyat
Secretary, Department of Tourism

Plenary Session:
The Future of the Franchise Relationship

10:00AM – 10:35M
(35 mins)

Mr. Greg Nathan, CFE
Founder, Franchise Relationships Institute, Australia

A Special Session: The Next Gen in Franchising

10:35AM – 11:15AM
(40 mins)

Overview of the Next Gen in Franchising

Mr. Chris Lim, CFE
Director for ASEAN and Special Projects, Philippine Franchise Association
Director, NextGen In Franchising

Final Pitch of the Finalists

Judging

Awarding Ceremonies

A Special Presentation: Building Consumer Confidence Together

11:15AM – 11:25AM
(10 mins)

Ms. Margot Torres
Task Force T3 Managing Director, McDonalds Philippines

Closing Remarks

11:25AM – 11:30AM
(5 mins)

Dr. Carl Balita, CFE
President and CEO, Dr. Carl Balita Review Center | FAPHL 2020 Virtual Conference Chair

BVI Franchise Asia-Virtual Conference
Franchise Asia Virtual Conference
PLDT-Franchise Asia Virtual Conference